Creatief met vloerverf: maak een glittervloer

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in creatief
Creatief met vloerverf: maak een glittervloer

Klanten die creatief met vloerverf aan de slag gaan: we zien het graag bij Vloeren Coatings. Sommigen gaan er heel ver in. Zo hadden we laatst een klant die de betonvloer van het nieuwe huis van een glittervloer voorzag. Grotendeels met onze producten, welteverstaan, én met een stevige portie glitter en een nog grotere portie creativiteit.

De klant had eigenlijk een praktische reden om de vloer van glitter te voorzien. Hij is namelijk kunstschilder en dus drupte er weleens wat verf op de vloer. En om dit niet op te laten vallen, koos ze ervoor een coating te maken die er al gevlekt uitzag. Een druppeltje meer of minder zou dan niets uitmaken.

Het resultaat is ongezien, ook voor ons, en wij hebben toch al heel veel vloeren mogen bekijken. We hebben er daarom een speciale pagina aan gewijd. Zie hier een gedetailleerd verslag met foto's over deze prachtig gekleurde glittervloer inclusief de gebruikte producten.

Bekijk ook zeker de video die de klant maakte:

Ook creatief met vloerverf?

We geven toe: dit is niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen houden het graag sober, in een effen kleur, of stoer via een betonlook. Ook dat is prima en heel goed mogelijk met onze producten. Maar voor wie de fantasie graag de vrije loop laat en in een huis wil wonen dat echt uniek is, is een glittervloer of een andere creatieve uitspatting zeker het overwegen waard. En de uitvoering is niet eens zo moeilijk.

Heb je daar advies bij nodig, dan aarzel niet om ons te bellen op 06 - 26839279. Wij denken graag met je mee. Plus: we hebben alle benodigde producten, tegen een aantrekkelijke prijs.