Klant ook na half jaar blij met geverfde vinylvloer

Klant ook na half jaar blij met geverfde vinylvloer

Een vinylvloer verven ligt misschien niet voor de hand, maar het resultaat kan er echt geweldig uitzien. En het is ook duurzaam. Een familie in Dalen verfde een 25 jaar oude vinylvloer. Ook een half jaar later ziet deze er nog als nieuw uit, ondanks dat er veel met meubels wordt geschoven.

De superblije klant schreef ons een mail die we je graag niet willen onthouden. Hier komt de mail:

"We peinsden en peinsden opnieuw. Wat konden we met die lelijke, 25 jarige vinyl vloer doen in de woonkamer van ons nieuwe appartement? Veel tijd tussen opknappen en verhuisbedrijf hadden we niet. Maar er moest wel iets gebeuren. Want ow ow, geel met blauw, ook nog eens smerig, dat wilden we niet!

Onze vriend Google er maar eens bij genomen. Wat is er nog meer op de markt verkrijgbaar en liefst ook nog voor een sympathieke prijs? Zo kwamen we bij Vloeren Coatings terecht. Volgens de website is coaten een heel gemakkelijke manier om je vloer van een nieuw, fris kleurtje te voorzien. Durfden we dit aan? We zijn immers rasechte amateurs als het om een dergelijke klus gaat.

En welke kleur moest het dan worden? Zoveel aanbod! We kwamen uit op walnoten bruin. De (schoon)ouders kwamen uit het gebied in Nederland waar walnoten worden 'geknuppeld' en (schoon)moeder genoot altijd zo van deze tijd. Wat een liefdevolle link!We bestelden de geadviseerde hoeveelheid coating, schoonmaakmiddel en kwasten.

Erg blij waren we met, vooraf, de telefonische adviezen over hoeveel, wat en hoe, en vervolgens de snelle levering. Aan de slag! Eerst het reinigen, dat deden we twee keer. De vloer leek meteen een stuk schoner. Toen hebben in één weekend, ook twee keer, de vloer gecoat. Vader en zoon aan het klussen. De een deed de grote halen, de ander de hoekjes en de stukken langs de plinten. Binnen een paar uur was het tot zover gepiept. Na de eerste keer zag de vloer er al heel anders uit. Wel waren er nog kleine plekjes, die het tweetal niet goed had gedaan. De volgende dag werd de tweede laag aangebracht. Echt ongelooflijk, hoe mooi onze vloer er daarna uitzag. Heel egaal en een prachtige kleur.

Nu, inmiddels een half jaar na dato, zit de coating er nog steeds super goed op. We veranderen onze inrichting graag en regelmatig. Dan schuift er echt wel eens een bank of stoel over de vloer. De coating is zo goed, dat het dit prima kan hebben. En in het algemeen: stofzuiger en dweil erover, en onze vloer lijkt weer als nieuw.

Familie en vrienden vroegen ons: "Hebben jullie een nieuwe vloer?" Daarop vertelden we ons verhaal over het aanbrengen van de coating. De verbazing, verrassing, was groot. Al helemaal, als we vertelden hoe verhoudingsgewijs goedkoop deze oplossing is. Een nieuwe vloer is echt niet nodig. Een aanrader!"

Hartelijk dank voor deze mooie mail!

Bovenstaande foto toont de vloer in de woonkamer. Meer foto's en informatie over de gebruikte producten vind je op onze projectpagina.