Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Creatief met vloerverf: maak een glittervloer

Creatief met vloerverf: maak een glittervloer Klanten die creatief met vloerverf aan de slag gaan: we zien het graag bij Vloeren Coatings. Sommigen gaan er heel ver in. Zo hadden we laatst een klant die de betonvloer van het nieuwe huis van een glittervloer voorzag. Grotendeels met onze producten, welteverstaan, én met een stevige portie glitter en een nog grotere portie creativiteit.

Maak kennis met de kleurtrends in vloerverf

Maak kennis met de kleurtrends in vloerverf Wordt het warm grijs, roodbruin of lichtblauw? Kleuren kiezen voor vloerverf is niet zo simpel. Want ja, er zijn even veel smaken als kleuren. Maar niemand wil de vloer een nieuwe coating geven en dan horen dat de kleur helemaal uit de mode is. Tijd om stil te staan bij de laatste kleurtrends in vloerverf in 2024!

Vloercoatings: ook voor muren!

Vloercoatings: ook voor muren! Betonverf, vloerverf en andere vloercoatings zijn veelzijdige producten. Zo kunnen ze ook worden gebruikt voor muren. Natte ruimtes als badkamers zijn zeer geschikt voor behandeling met betonverf, maar ook elders kan een coating op de muur.

Creatief met vloercoating

Creatief met vloercoating Creatief met vloercoating: kan dat? Zeker wel. Een vloer verven betekent niet automatisch een saaie, effen kleur. Ga je een vloer coaten, dan kan je het zo gek en zo kleurig maken als je zelf wil. Kijk maar naar wat er gebeurde in de Middelburgse concertzaal De Spot.