Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Hoe kan ik parket mat coaten?

Hoe kan ik parket mat coaten? Parket mat coaten is de beste manier om het hout er zo mooi en natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Maar veel producten brengen juist een glanslaag aan. Is het dan onmogelijk? Nee hoor. Parket mat coaten kan wel degelijk. Lees hier hoe.

Hoe kan ik een natuurstenen vloer verven?

Hoe kan ik een natuurstenen vloer verven? Een natuurstenen vloer in je woning is prachtig en duurzaam, maar er kan een moment komen dat je toe bent aan iets nieuws. Misschien wil je de vloer een frisse look geven of beter laten aansluiten bij de rest van je interieur. In dat geval is het verven van je natuurstenen vloer een uitstekende optie. Maar hoe pak je dat precies aan?

Hoe maak ik een betonlook vloer in mijn nieuwe woning?

Hoe maak ik een betonlook vloer in mijn nieuwe woning? Een betonlook vloer is een stijlvolle en duurzame keuze voor nieuwbouwwoningen. Hoewel het proces om deze vloer te realiseren niet ingewikkeld is, is het belangrijk om jezelf goed te informeren om het beste resultaat te behalen. In dit artikel bespreken we hoe je een betonlook vloer in een nieuwbouwwoning kunt realiseren en waarom dit een aantrekkelijke optie is.